Föreläsning

I går deltog jag på Vitalis, Nordens ledande eHälsokonferens. Temat var ”det digitala vårdmötets genomförande” och jag var på plats för att dela med mig av erfarenheter och lärdomar från mitt projekt och mitt masterarbete.

Vården kommer i framtiden behöva se över ersättningssystem samt se till att förändra sitt arbetssätt, och det med stöd av digital teknik för att få ut så mycket som möjligt av teknikens potential.

Vården behöver även möta patienternas efterfrågan på snabba svar eftersom vårdens konkurrenter egentligen inte är andra vårdgivare utan snarare sökningar på internet, ovetenskapliga bloggar eller diskussionsforum utan medicinsk kompetens.

Stort tack till dagens moderatorer och publik för alla spännande frågor.

Har du fler som du vill ha svar på hör av dig så att vi kan skapa avtryck!