Master Class Coaching online

Tillsammans med Tränarakademin har jag tagit fram en onlinekurs för dig som vill utöka dina kunskaper som digital teknik, beteendeförändring och rollen som coach.

Du hittar kursen som du klickar här eller om du klickar på bilden nedan.

Varmt Välkommen!

Om onlinekursen

Under denna digitala MasterClass kommer du få lära dig hur man coachar framgångsrikt online. Under kursen, som kan genomföras helt i din egen takt, kommer Louise visa dig hur du vägleder och motiverar kunder digitalt på ett beprövat sätt. Du kommer få med dig många konkreta verktyg att applicera i din coaching men också värdefulla kunskaper hur du på ett smart sätt kan effektivisera både din digitala och IRL coaching för att kunna hantera fler kunder.

Alla kunskaper du får vilar på evidens och beprövad erfarenhet. Din lärare Louise har forskat inom området och har själv lång praktisk erfarenhet av att coacha klienter digitalt. Med onlinecoachningen öppnas dörrar för att kunna coacha väldigt många klienter parallellt och Louise kommer vägleda dig kring hur du kan använda onlinecoaching för att ge bättre kundupplevelser och hantera fler kunder.

Utbildningen riktar sig till dig som vill kunna coacha kunder digitalt med också dig som vill förbättra kundupplevelsen och rentention i din IRL coaching med hjälpa av olika digitala hjälpmedel.